söndag 9 mars 2014

Nothing New on the Martian Front...or?

Äntligen Vår - Tid för spel och figurer!


Äntligen har jag hittat mina fordon till min Steampunk samling. Dom låg ute i garaget, slarvigt inträngda i ett hörn. Visade sig efter en snabb kontroll att skador uppkommit, som dock går att reparera. Det är bråda dagar att göra ordning scenariot till sommarens (!) spelkonvent i Växjö. Kan tyckas vara gott om tid men för en familjefar med nyköpt villa blir det allt för lite tid över till en tidskrävande hobby.


Jag behöver måla om landskapet som fortfarande är alldeles för rött (se bilder). Kanalen måste breddas och göras något snyggare, så det blir helt enkelt att bygga en ny kanal. Byggnaderna skall också målas och nya träd skall ordnas. Jag är väldigt nöjd med att jag nu äntligen hittat ett bra regelsystem till mina idéer.


Reglerna är som jag tidigare nämnt, G.A.S.L.I.G.H.T. Snabba och enkla regler, samtidigt tillräckligt mycket inspiration från rollspel som  gör spelet intressant och mångbottnat. Jag hoppas kunna posta fler bloggar nu framöver då jag kommer starta många parallella projekt inom en snar framtid.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tackar. Det skall bli ännu bättre =)

   Radera
 2. Kanske skulle spraymåla bottenplattan.
  Jag har kompressor. Klart på 3 min :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett mycket bra förslag. Jag har funderat på brunt...åt det röda hållet =)

   Radera
 3. Oj så fint! Man tänker på Ray Bradburys "Invasion på mars!" David

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, vilken trevlig komplimang =)

   Radera